Din suma totala investita in centrul de vinificatie, doua milioane de euro reprezinta fonduri nerambursabile, atrase prin Programul National de Dezvoltare Rurala.

Capacitatea unitatii este 2,5 milioane litri de vin pe an, iar in anul viticol 2010-2011 grupul estimeaza o productie de aproximativ un milion de litri.
SC Intervitt, firma prin care InterAgro detine centrul de vinificatie, are in prezent 334 hectare vita de vie si estimeaza ca anul viitor va avea o suprafata cultivata de peste 400 hectare.

In ceea ce priveste fabrica de napolitane si biscuiti, investitia a fost asigurata exclusiv din surse proprii.

Citeste si:

Fabrica beneficiaza de un proces de productie continuu, complet automatizat, si pe langa biscuiti si napolitane va produce si rulade. Dulciurile sunt destinate pietei interne, urmand sa fie comercializate in supermarketuri si prin distribuitori.

Pentru 2011, conducerea fabricii preconizeaza o cifra de afaceri de aproape 30 milioane lei, obtinuta prin utilizarea a 80% din capacitate.
In cei zece ani de activitate, firma InterAgro SRL Zimnicea, parte a grupului InterAgro, a realizat investitii totale de peste 200 milioane lei si are in curs de finalizare proiecte de peste 64 milioane lei.