Med-As investeste 4 mil. euro intr-o noua clinica si anunta pentru 2011 primul sau spital

Furnizorul de servicii medicale private Med-As a investit patru milioane de euro in cea de-a patra clinica a retelei, noua unitate medicala fiind amplasata in cadrul centrului comercial Unirea Shopping Center din Bucuresti.

Clinica are o suprafata de 2.500 de metri patrati si dispune de 23 de cabinete medicale, de o sectie de spitalizare de zi, precum si de un laborator propriu de analize.

Investitia totala se cifreaza la patru milioane de euro, suma care include si costurile echipamentelor. Proiectul noului centru medical a fost inceput anul trecut, in colaborare cu Medical Finance, consultant si integrator de proiecte medicale.

"Anul 2011 va marca trecerea intr-o noua etapa de dezvoltare a societatii, in proiectele Med-As fiind inclusa si deschiderea unui prim spital propriu", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Inaugurat in anul 2004, Centrul medical Med-As detine in prezent patru clinici medicale, sase laboratoare de analize medicale din care patru in Bucuresti, unul in Giurgiu si unul in Pitesti, precum si cinci departamente de investigatii de radiologie si imagistica medicala. Anul trecut, furnizorul de servicii medicale private a realizat afaceri de circa 19,5 milioane de lei.

[Update] Potrivit Mediafax, primul spital al Med-As va fi specializat in chirurgie si va fi deschis la sfarsitul anului viitor, in urma unei investitii de aproximativ cinci milioane de euro.

Noul spital va avea 40 de paturi si va fi amplasat in zona Pietei Victoria din Capitala.

"Avem un proiect pentru 2011, prin care vom deschide un spital destinat in special chirurgiei, respectiv chirurgiei generale si estetice, dar vom oferi si servicii de urologie, ginecologie, ORL", a declarat Nicoleta Manu, directorul adjunct al Med-As.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Proces de rebranding: PENNY Market devine PENNY.
Setari Cookie-uri