"Anul acesta a fost dedicat atat consolidarii organizationale, cat si cresterii ritmului de extindere a retelei dm din Romania. Si anul 2011 va sta sub semnul noilor deschideri", a declarat directorul general dm drogerie markt Romania, Milan Radin, citat de Mediafax.

dm drogerie markt intentioneaza sa ajunga la 50 de unitati in Romania pana la sfarsitul anului viitor.

In prezent, retailerul are 34 de magazine deschise in Timisoara (2), Bucuresti (Vitan, Berceni, Militari, Pantelimon, Nasaud, Unirii), Galati, Deva, Cluj Napoca (2), Arad (3), Constanta (2), Braila, Oradea (2), Targu-Mures (2), Pitesti, Resita, Buzau, Lugoj (jud. Timis), Sibiu, Baia Mare, Brasov Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Bistrita, Giurgiu si Turda.

Investitia pentru deschiderea unui magazin variaza intre 400.000 de euro si 600.000 de euro, suma care include si stocul de marfa.

Citeste si:

In 2009, dm drogerie markt Romania a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 7,5 milioane de euro si estimeaza pentru acest an o dublare, datorita extinderii retelei.

Compania dm drogerie markt, care va ajunge la 250 de angajati pana la sfarsitul anului, este filiala locala a retelei austriece de magazine de cosmetice si bunuri de larg consum cu acelasi nume. Concernul dm a intregistrat in anul fiscal 2009/2010, incheiat la 30 septembrie, o cifra de afaceri de 5,6 miliarde de euro, in crestere cu 8,7% fata de anul anterior.

Grupul detine o retea formata din peste 2.400 de magazine si are peste 36.000 de angajati.