Operatorul de servicii medicale private MedLife si-a revizuit estimarile de venituri, mizand ca va incheia 2010 cu afaceri de peste 40 milioane euro, fata de 38 milioane euro, cat isi propusese initial, daca pana la sfarsitul anului incheie una dintre cele trei achizitii din afara Capitalei, aflate in proces de negociere.
Chiar daca tranzactia nu se va incheia in decembrie, compania va depasi rezultatele prognozate initial: venituri de 39 milioane euro si un profit operational de 7,5 milioane euro.

In acest context, MedLife va inregistra o crestere de peste 30% fa?a de rezultatele raportate in 2009, ritm dublu fata de cel al pietei serviciilor medicale private din Romania, de pana la 15% in 2010, se arata intr-un comunicat al operatorului de servicii medicale.

"In pofida faptului ca nu mai avem o piata de profil constanta, iar economia Romaniei este inca la granita dintre recesiune si crestere, MedLife reuseste sa isi indeplineasca estimarile pentru buget si chiar sa le depaseasca. Surprizele 2010 sunt PharmaLife, noua noastra linie de business, dar si PDR Brasov, grupul de unitati medicale achizitionat in vara acestui an, care au raportat rezultate foarte bune. Desi noi urma sa realizam oricum bugetul estimat, cele doua noi unitati de cost ne vor ajuta sa fim peste buget, ceea ce intareste convingerea ca ne-am orientat bine in investitiile derulate in acest an. In decursul lunii decembrie, intentionam sa mai facem o achizitie de ordinul milioanelor de euro, fapt ce va conduce la o cifra de afaceri de peste 40 milioane euro", a declarat Mihail Marcu (foto), presedinte CA al MedLife.

In 2010, MedLife a inceput lucrarile pentru mai multe unitati medicale noi, avand in prezent spatii destinate unitatilor medicale cu o suprafata totala de peste 25.000 metri patrati.

Pe lista proiectelor noi se regasesc spitalul din cladirea Telegraf din Bucuresti, care va avea o suprafata de 10.000 metri patrati si va include o sectie de urgenta, spitalul de pediatrie din zona Baneasa, cu o suprafata de peste 5.200 metri patrati, spitalul si clinicile din Obor si Titan care vor avea o suprafata de peste 3.800 metri patrati si spitalul din Brasov care, alaturi de ambulatoriu, va totaliza 6.000 metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri