Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume, si-a extins echipa prin recrutarea a trei avocati: Catalin Oroviceanu, Serena Volciuc-Ionescu si Miruna Poenaru.

Catalin Oroviceanu s-a alaturat la inceputul lunii decembrie 2010 echipei Badea Clifford Chance in calitate de avocat senior, avand mai mult de 8 ani de experienta in avocatura. Experienta lui cuprinde tranzactii de tip achizitii si fuziuni, proiecte complexe de restructurare, precum si litigii administrative si comerciale. Inainte de a se alatura firmei Badea Clifford Chance, Catalin a lucrat pentru casa de avocatura Biris Goran si D&B David si Baias .

El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2001, precum si un program de master in cadrul University College London in 2006. Este membru al Baroului Bucuresti incepand cu 2002. Catalin vorbeste fluent limba engleza.

Serena Volciuc-Ionescu s-a alaturat echipei specializate in drept financiar-bancar din cadrul Badea Clifford Chance la sfarsitul lunii noiembrie 2010. Anterior Serena a lucrat in departamentul de finante-banci al casei de avocatura CMS Cameron Mckenna. Ea s-a specializat in finantari internationale, in special finantari sindicalizate si restructurari. Experienta sa este axata in regiunea Europei Centrale si de Est si asupra finantarilor imobiliare, de active si de proiecte. Din 2005 Serena Volciuc-Ionescu este licentiata in drept si in finante-banci. A obtinut, de asemenea, un masterat in drept financiar - bancar de la University of London in 2009, timp in care a continuat sa lucreze din biroul londonez pe proiectele din Romania. Momentan este calificata pe drept roman, dar a depus aplicatia si pentru calificare pe drept englez.

Miruna Poenaru
s-a alaturat echipei Badea Clifford Chance in luna noiembrie 2010. Experienta sa cuprinde o gama variata de tranzactii si proiecte in domeniul imobiliar, precum si in domeniul energiei. Inainte de a se alatura Badea Clifford Chance, ea a lucrat pentru casa de avocatura Salans.

Ea a absolvit Facultatea de Drept in anul 2004 si detine un LL.M. in drept german, obtinut la Universitatea Ludwig Maximilian din München. Avocatul vorbeste fluent germana, engleza si franceza.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
TAROM e in picaj: pierde 4.600 de euro pe ora