Tramvaiele din Viena vor avea caroseria facuta la Uzina RATB, dupa ce Regia a semnat un contract cu Siemens Austria, primul modul urmand sa fie livrat in vara anului 2010, scrie Mediafax.
Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a anuntat, duminica, intr-un comunicat de presa, ca va produce in Uzina proprie module complete de caroserie pentru tramvaiele Siemens.

Primul modul va fi livrat in vara anului 2011, partile convenind asupra extinderii contractului, pe viitor urmand sa fie furnizate 60 de module.

"In data de 09.12.2010, Regia Autonoma de Transport Bucuresti, cel mai mare operator de transport public de suprafata din tara si Siemens Austria, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de tehnologie in domeniul transporturilor la nivel mondial, au pus bazele unei noi colaborari prin care se doreste modernizarea parcului industrial, Regia reusind sa se ridice la pretentiile de calitate cerute de Siemens", se arata in comunicatul RATB.

Contractul a fost semnat de Adrian Crit, directorul general al RATB, si de Andreas Schwendemann, directorul Diviziei Transport Public Siemens.

Conducerea Regiei a demarat inca de la instalare discutii pentru ca in Uzina sa se execute si comenzi externe, in conditiile in care aici isi au locul de munca circa 1.200 de angajati, a precizat sursa citata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri