Noul supermarket Carrefour Market este situat pe strada Garii, in cadrul Centrului Comercial Pavcom, si dispune de o suprafata de vanzare de 700 de metri patrati, oferta incluzand 6.400 de produse. Prin deschiderea noului magazin, s-au creat 70 de locuri de munca.

O mie de produse vor fi sub marca proprie, la un pret cu 20% mai mic in raport cu marcile nationale, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Magazinul are sapte case de marcat si va fi deschis catre public pe data de 15 decembrie, in aceeasi zi in care si germanii de la Metro Cash & Carry, concurenti ai Carrefour, inaugureaza un magazin Metro Punct, dedicat clientilor revanzatori. [Cititi aici mai multe detalii despre noul Metro Punct].

Retailerul francez a anuntat saptamana trecuta planurile de expansiune pentru finalul de an, dar si pentru 2011. Carrefour va mai deschide pana la sfarsitul anului inca doua supermarketuri, la Cluj-Napoca (17 decembrie) si in Bucuresti, in zona Berceni (21 decembrie). Astfel, retailerul va ajunge sa opereze, la final de an, o retea de 32 de supermarketuri si 23 de hipermarketuri in toata tara.

Citeste si:

Anul viitor, retailerul va inaugura un hipermarket la Botosani, in cadrul centrului comercial Botosani Shopping Center, precum si in Bucuresti, in parcul comercial Colosseum.

Citeste mai multe detalii:

Carrefour deschide 3 supermarketuri luna aceasta si anunta 2 hipermarketuri pentru 2011