Retailerul Mega Image, prezent pe piata locala printr-o retea care va ajunge la 72 de unitati anul acesta, lanseaza un lant de magazine de proximitate sub brandul Shop&Go.
"Mega Image si-a depasit obiectivul anuntat la inceputul anului, prin deschiderea a 21 de noi supermarketuri in 2010, incluzand cinci noi magazine prevazute pentru luna decembrie", se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Pana la finalul anului, Mega Image urmeaza sa mai deschida trei noi supermarketuri Mega Image, dintre care doua in Bucuresti si unul in Targoviste. Mega Image Gloria urmeaza a fi deschis pe 17 decembrie pe strada Baba Novac (sector 3), va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 550 metri patrati, iar pe 21 decembrie se va deschide Mega Image Dambovita pe Calea Vitan, ce va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 680 de metri patrati.

Tot in luna decembrie, pe 15 decembrie, se va deschide primul supermarket Mega Image in Targoviste, in complexul Muntenia, unitatea dispunand de o suprafata de vanzare de aproximativ 600 de metri patrati. In aceeasi zi, alti doi retaileri mari vor deschide magazine in Targoviste: Carrefour si Metro Cash & Carry. [Citeste aici mai multe detalii].

In acelasi timp, Mega Image anunta dezvoltarea retelei sale prin intrarea pe piata a magazinelor de dimensiuni mai mici, de convenienta, sub un nou concept: shop & go.

Primul Shop& Go a fost deschis la inceputul lunii decembrie, pe Delea Noua in Bucuresti. Este vorba de un magazin de proximitate, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 170 de metri patrati, care are o sortimentatie de 2.000 de produse, majoritatea alimentare, potrivit comunicatului.

Ne dorim ca Shop & Go sa faca parte din viata comunitatilor de la bloc, sa fie solutia ideala pentru clientii care vor sa se aprovizioneze de langa casa cu necesarul zilnic de produse. Shop & Go este magazinul care se gaseste langa tine in cartier, iti este la indemana,” a declarat Xavier Piesvaux, directorul general. Urmatorul Shop & Go urmeaza sa fie deschis in Pantelimon pe 17 decembrie.

Retailerul belgian isi face astfel intrarea pe segmentul magazinelor mici de cartier, pe care deja activeaza lantul de peste 150 de magazine Mic.Ro, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu. Planurile omului de afaceri vizeaza deschiderea a 3.000 de unitati Mic.Ro pana la finele anului 2011 - 1.000 fixe si celelalte mobile (pe roti).

Prin deschiderea celor cinci magazine in luna decembrie Mega Image a creat aproximativ 95 de noi locuri de munca.

Mega Image si-a accelerat in acest an prezenta si pe segmentul discounterilor prin magazinele Red Market, numarul lor ajungand la 12 spatii deschise in prezent.

"Cu un portofoliu extins de magazine si noul centru logistic propriu ce va ce va fi dat in functiune in 2011, Mega Image confirma planurile de accelerare a expansiunii pentru anii urmatori", au mai precizat oficialii retailerului.

Fondata in 1995, Mega Image, parte a Delhaize Group, este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 72 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Brasov, sub marcile Mega Image si Red Market.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri