Afacerile de mobila Rus Savitar au crescut in 2010 la 25,5 mil. euro

Afacerile producatorului de mobila Rus Savitar au crescut cu 27,5% in acest an, la peste 25,5 milioane de euro, pe fondul extinderii si majorarii capacitatii de productie, scrie Mediafax.

"Cu toate ca efectele negative ale situatiei economice s-au tradus printr-o reducere substantiala a cererii pe piata mobilei, am reusit nu numai sa mentinem nivelul de crestere de 10% pe care l-am anuntat initial, ci si sa marim semnificativ volumul de vanzari. Cresterea vanzarilor s-a datorat extinderii pe care am realizat-o anul acesta, dar si noilor linii de productie", a declarat Cristian Rusu, director general Casa Rusu, divizia de retail a grupului.

In toamna acestui an, Rus Savitar a anuntat deschiderea unei fabrici de tapiterii la Timisoara, proiectul demarand cu o investitie de 1,5 milioane de euro.

Grupul va continua politica de investitii, atat in tehnologie, cat si in magazine sub brandul Casa Rusu, in principalele orase din tara, se spune in comunicat.

Rus Savitar detine in prezent noua magazine, in Timisoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti. In prima parte a anului Rus Savitar a deschis hipermagazinul Casa Rusu, situat in Vitantis Shopping Center din Capitala, iar showroom-ul genereaza in prezent 30% din vanzarile totale ale Casa Rusu.

Compania este detinuta de familia Rus. Rus Savitar a inceput activitatea in 1994 ca distribuitor si importator de mobila.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri