Asistenta pentru aceasta tranzactie s-a derulat pe o perioada de peste cinci luni si a inclus acordarea de consultanta in legatura cu achizitia de bunuri, finantarea pentru achizitia de bunuri, aspecte de natura fiscala, vanzarea de bunuri viitoare, contracte de construire si dezvoltare, finantare pentru construire, precum si diverse contracte adiacente pentru unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare ale anului.

"Speram ca aceasta tranzactie de succes este un alt semn de reimprospatare rapida a pietei imobiliare din Romania" a declarat, intr-un comunicat de presa, Francisc Peli (foto), partener la PeliFilip.

Echipa PeliFilip care a lucrat pentru acest proiect a fost coordonata de Francisc Peli (partener - proprietate imobiliara) si Carmen Peli (partener - finantare), si a fost compusa din Ioana Ene (avocat colaborator), Oana Badarau (avocat colaborator), Alexandra Manciulea (avocat colaborator) si Mirona Apostu (avocat colaborator).

Avocatii PeliFilip au experienta in diverse domenii, precum infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, proprietate imobiliara, concurenta, finantari si piete de capital, precum si dreptul muncii. Echipa PeliFilip este implicata in unele dintre cele mai importante tranzactii de pe piata din Romania, fiind compusa din 35 de avocati, dintre care cinci sunt parteneri.

Citeste si:

Echipa PeliFilip a fost aleasa de companii multinationale si clienti locali in calitate de consultant intr-o varietate de domenii, cum ar fi petrol, gaze naturale si energie, infrastructura, industrie auto, servicii financiare, imobiliare si constructii, asigurari, telecomunicatii si farmaceutice, se mai precizeaza in comunicatul de presa.

Citeste mai multe detalii despre centrul comercial din Craiova:

Electroputere Parc Craiova se deschide peste un an. Vezi cine sunt chiriasii