In octombrie 2007, Queen Investments, divizie a Queenco Leisure International, a incheiat cu municipalitatea Constanta un acord de concesionare a cazinoului din oras pe o perioada de 49 de ani. Prin acest acord, Queen Investments se angaja sa investeaza zece milioane de euro si sa plateasca anual primariei 140.000 de euro.

Primaria Constanta a informat compania printr-o scrisoare ca pune capat acordului de concesiune, apreciind ca operatorul de cazinouri si-a incalcat obligatiile asumate si a venit cu propuneri inacceptabile.

In aceasta etapa, Queenco Leisure International nu poate anticipa impactul anularii acordului de concesiune asupra rezultatelor sale financiare si nici actiunile care vor fi intreprinse de primarie sau de Queen Investments.

Queenco Leisure International este un operator israelian de cazinouri cu activitati in Europa emergenta. In Romania, compania opereaza si Casino Palace Bucuresti.

Citeste si:

Queenco detine totodata licenta pentru doua cazinouri din Grecia, precum si pentru unul la Belgrad.

Primarul Constantei, Radu Mazare, declara in august ca firma din Israel nu mai poate continua investitiile din cauza crizei economice. El a aratat atunci ca investitori chinezi ar fi interesati sa cumpere Cazinoul din Constanta, dar ca nu stie daca ii poate convinge sa vina in Romania, in conditiile in care legislatia in domeniul jocurilor de noroc se modifica destul de des.

Cazinoul Constanta a fost construit din bani publici in perioada 1903 - 1910, arhitectul lucrarii fiind Daniel Renard, arhitect roman de origine elvetiana.