Promovari la Zamfirescu Racoti Predoiu

Casa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) a efectuat la inceputul lunii decembrie 2010 patru promovari ca urmare a procesului anual de evaluare a performantelor profesionale ale avocatilor colaboratori.

Astfel, echipa manageriala a departamentului de consultanta a fost extinsa prin numirea Elenei Iacob in functia de managing associate, aceasta urmand sa supervizeze echipele de drept financiar-bancar si drept societar. Elena Iacob (foto) a ocupat functia de avocat colaborator senior la Zamfirescu Racoti Predoiu din ianuarie 2008.

Ea are experienta in domeniul bancar, atat in materia reglementarilor speciale aplicabile institutiilor de credit si institutiilor financiare nebancare cat si in materie tranzactionala, fiind implicata in variate proiecte de finantare a companiilor, transferuri de portofolii de credite, refinantari si restructurari.

Cei trei avocati colaboratori promovati la statut de senior associates sunt specializati in litigii comerciale si civile, precum si in insolventa.

Andreea Zvac este specializata in litigii comerciale si civile, incluzand incidente legate de procedura executarii silite, drept administrativ si contencios administrativ, drept societar, dreptul muncii si drept imobiliar.

Laura Retegan are experienta in domeniul insolventei, dreptului civil, dreptului comercial si bancar, incluzand contracte civile, actiuni in recuperarea proprietatii, actiuni in pretentii si recuperarea daunelor, contestatii la procedura de executare.

Monica Strimbei este specializata in litigii comerciale, civile si administrative incluzand dispute contractuale, piata de capital si aspecte legate de capitalul social, dispute ale actionarilor, litigii imobiliare incluzand actiuni in restituirea proprietatilor nationalizate si expropriere, incidente legate de procedura executarii silite.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri