Rulmenti Barlad va avea in acest an o cifra de afaceri de circa 70 milioane dolari, in crestere cu 45% fata de 2009, evolutia fiind sustinuta de exporturi, care acopera 85% din vanzarile companiei, informeaza Mediafax.

"In primavara nu speram ca o sa fie un an asa de bun, insa din vara lucrurile au inceput sa mearga foarte bine si de atunci am angajat 200 de salariati. Cea mai mare parte din productie, respectiv 85%, a mers la export, in procente egale pe piata Europei, Asiei si a Statelor Unite ale Americii. Premizele sunt la fel de bune si in 2011, in conditiile in care avem deja portofoliul de comenzi asigurat pe primele patru luni. Din ceea ce se prefigureaza cred ca anul viitor vom avea o noua crestere a productiei, cu 25-30%, astfel incat vom ajunge la o productie totala de 90-95 milioane dolari", a declarat Corneliu Pricope, directorul general al companiei.

El estima in noiembrie ca afacerile vor totaliza in acest an 75 milioane dolari si in 2011 circa 110 milioane dolari.

Rulmenti Barlad va angaja anul viitor 300 de salariati, astfel incat personalul va ajunge la 2.500 de angajati.

In 2009 compania a disponibilizat colectiv 800 de salariati, iar productia a scazut cu 50%.

Rulmenti Barlad face parte din holdingul turc Kombassan si este unul dintre cei mai mari producatori de rulmenti din Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si