Noua firma - Vass Advisers - si-a bugetat o cifra de afaceri de 50.000 de euro pentru anul 2011, pe termen mediu vizand extinderea portofoliului de clienti si lansarea de parteneriate in domeniul achizitiilor publice.

„Decizia de a lansa firma de consultanta a venit ca urmare a dezvoltarii portofoliului de clienti si servicii in domeniul achizitiilor publice, dar si in urma semnalelor pietei care indica o cerere in crestere pe acest segment”, a spus Iulia Vass (foto), Managing Partner VASS Lawyers.

Echipa noii firme va fi coordonata de Miruna Bohaltea, expert in achizitii publice si formator in domeniu, cu o experienta de peste 7 ani in reglementarea si interpretarea legislatiei aplicabile.

In ultimii cinci ani, ea a lucrat ca expert principal in cadrul Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), fiind implicata in elaborarea, implementarea si acordarea de asistenta tehnica pentru implementarea legislatiei privind achizitiile publice si concesiunile.