Compania Andromede Decor, care detine lantul de magazine de cadouri si decoratiuni interioare bam boo, a intrat in procedura de insolventa. Reteaua cuprinde 22 de magazine, 10 in Bucuresti si 12 in tara.
Compania Andromede Decor a lansat lantul de magazine bam boo in anul 2003, iar in acest moment numara 22 de magazine, dintre care zece sunt in Bucuresti. Printre centrele comerciale care gazduiesc magazinele bam boo se numara: Sun Plaza, Bucuresti Mall, Plaza Romania si mall-urile Iulius din orasele Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.

Lantul de magazine bam boo isi va continua activitatea si va aplica diferite masuri pentru a-si consolida afacerile, precum revizuirea colectiilor, eficientizarea politicii de achizitii si rentabilizarea punctelor de lucru, urmand sa alcatuiasca un plan de restructurare.

“Speram intr-o colaborare buna cu creditorii al caror sprijin si intelegere le vom solicita prin planul de reorganizare. Preconizam mai multe intalniri in viitorul apropiat cu principalii creditori pentru a purta negocieri asupra graficului de plati”, a declarat Philippe Eustratiades, administrator al companiei Andromede Decor.

In luna iulie 2010, lantul de magazine de decoratiuni interioare bam boo a anuntat ca va suporta majorarea TVA la 24%, preturile pentru cele 5.000 de produse ramanand aceleasi.

In anul 2010, bam boo a inregistrat o cifra de afaceri de peste 36 milioane lei si a primit peste patru milioane de clienti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri