Producatorul de incaltaminte "Clujana" poarta negocieri pentru exportul produselor sale sub brand propriu in Rusia, in 2011, dupa ce in cursul anului trecut a reusit sa exporte pe pietele din Franta, Italia si Germania, potrivit Mediafax.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat ca in acest an se vizeaza recucerirea pietei din Rusia, unde societatea a avut o prezenta constanta inainte de 1989.

"Conducerea «Clujana» poarta discutii pentru a intra cu produse de incaltaminte la export pe piete din Rusia, unde a avut o prezenta constanta inainte de 1989, dar si sa intram pe piete din alte tari. Speram sa recucerim, in acest an, pietele din Estul Europei, dupa ce, in anul 2010, am reusit sa iesim la export in Franta, Italia sau Germania. «Clujana» era o marca respectata, iar produsele sale sunt recunoscute pentru calitatea deosebita. Dorim sa ne impunem prin calitate, raportata la pret", a spus Tise.

SC Clujana are, in prezent, aproximativ 400 de angajati care vor primi, incepand din 1 ianuarie, salarii majorate cu cinci la suta.
Consiliul Judetean Cluj este actionar majoritar al SC Clujana, avand 98 la suta din actiuni.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romania poate exporta carne de oaie si ovine catre Iran