In 2010 cu greu ne mai putem inchipui derularea unui proiect de mare anvergura fara prezenta unei persoane cheie, anume managerul de proiect. Companiile mari angajeaza insa numai candidati care pot demonstra ca detin certificarile oferite de Project Management Institute iar procesul de certificare conform standardelor PMI este laborious si indelungat. De aceea, va propunem o solutie.
EDU EUPC este una dintre putinele companii care este autorizata de catre PMI™ si ministerele de resort pentru a oferi cursuri pregatitoare pentru toate examenele de certificare PMI™. Ceea ce diferentiaza, insa, EDU EUPC este faptul ca trainerii de aici aplica o metoda originala de invatare care reduce practic la un sfert timpul petrecut cu materialele didactice si garanteaza promovarea examenelor pentru minim 80% dintre candidati.

Ilie Dragan, directorul general EDU EUPC si unul dintre trainerii companiei, ne explica “In cadrul PMI, puteti obtine o serie de certificari cum ar fi CAPM, PMP®, PgMP® sau PMI-RMP®. EDU EUPC foloseste metoda de studiu a Ritei Mulcahy, cel mai cunoscut trainer PMI™ la nivel mondial. Prin aceasta metoda si folosind manualele de tip Fast Track, cursantii pot sa studieze doar in jur de 60 de ore, comparativ cu cele 400 necesare in mod normal pentru promovarea examenelor PMI. “

“Toti cursantii nostri au obtinut recent un scor de 83.25% in urma unei simulari a examenului dupa absolvirea cursului, chiar inainte de a incepe studiul individual,” ne povesteste Ilie Dragan.

Primele cursuri pentru pregatirea examenelor de certificare PMI™ incep in februarie 2011 si puteti obtine mai multe informatii despre acestea pe siteul EDU EUPC. Cursurile includ gratuit sistemul complet de pregatire PMP si ca parte a materialelor de curs: manualul PMP Exam Prep, o licenta completa a programului de simulare a examenului si colectia de fise Hot Topics PMP®Exam Flashcards.

Puteti gasi mai multe informatii despre certificarile in management de proiect precum si cartile necesare pentru pregatirea acestor examene pe siteul companiei www.edu.eupc.ro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri