Bostina recruteaza avocat pe achizitii publice din Ministerul Agriculturii

Casa de avocatura Bostina si Asociatii si-a intarit recent echipa de achizitii publice, Lucia Ferendinos alaturandu-se celor peste 130 de avocati si consultanti.

“La evaluarea de sfarsit de an, am ajuns la concluzia ca volumul de munca in zona de achizitii publice este in crestere, expertiza Luciei potrivindu-se perfect cu planurile noastre de dezvoltare”, spune Avocatul Coordonator, Doru Catalin Bostina.

Lucia Ferendinos (foto) are peste 12 ani de activitate juridica de consultanta si reprezentare in diferite domenii precum drept administrativ, drept civil, drept comunitar, dreptul muncii, activitate concretizata in gestionarea unui numar de peste 1000 dosare/an prin elaborarea apararilor, verificarea si avizarea acestora, ori promovarea actiunilor privind recuperarea debitelor.

Anterior alaturarii echipei Bostina si Asociatii, ea a ocupat functia de sef serviciu al Serviciului litigii din cadrul Directiei juridice a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

De asemenea, a participat la elaborarea si avizarea manualelor de proceduri relativ la unitatile de plata a fondurilor europene Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala (AM-PNDR) si Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit (AM-POP), la verificarea si avizarea contractelor de achizitii publice incheiate in aplicarea acestor proceduri, precum si la solutionarea litigiilor declansate in urma aplicarii procedurilor de achizitii publice prin reprezentarea juridica in fata CNSC si a instantelor judecatoresti. Lucia Ferendinos detine un master in aquis comunitar acordat de S.N.S.PA..


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri