Casa de avocatura Bostina si Asociatii si-a intarit recent echipa de achizitii publice, Lucia Ferendinos alaturandu-se celor peste 130 de avocati si consultanti.
“La evaluarea de sfarsit de an, am ajuns la concluzia ca volumul de munca in zona de achizitii publice este in crestere, expertiza Luciei potrivindu-se perfect cu planurile noastre de dezvoltare”, spune Avocatul Coordonator, Doru Catalin Bostina.

Lucia Ferendinos (foto) are peste 12 ani de activitate juridica de consultanta si reprezentare in diferite domenii precum drept administrativ, drept civil, drept comunitar, dreptul muncii, activitate concretizata in gestionarea unui numar de peste 1000 dosare/an prin elaborarea apararilor, verificarea si avizarea acestora, ori promovarea actiunilor privind recuperarea debitelor.

Anterior alaturarii echipei Bostina si Asociatii, ea a ocupat functia de sef serviciu al Serviciului litigii din cadrul Directiei juridice a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

De asemenea, a participat la elaborarea si avizarea manualelor de proceduri relativ la unitatile de plata a fondurilor europene Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala (AM-PNDR) si Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit (AM-POP), la verificarea si avizarea contractelor de achizitii publice incheiate in aplicarea acestor proceduri, precum si la solutionarea litigiilor declansate in urma aplicarii procedurilor de achizitii publice prin reprezentarea juridica in fata CNSC si a instantelor judecatoresti. Lucia Ferendinos detine un master in aquis comunitar acordat de S.N.S.PA..

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri