Compania CSi Romania, specializata in productia de echipamente de manipulare si transport al marfurilor, va investi sase milioane de euro pentru a deschide, in 2012, o noua fabrica la Cluj-Napoca, transmite Mediafax.

"Proiectul CSi Romania, de construire a unei unitati de productie la Cluj-Napoca, se afla in stare incipienta, in faza de studiu de fezabilitate, cu sanse de realizare in 12 luni de la aprobare. Finalizarea investitiei in valoare de aproximativ 4 milioane de euro in cladire si 2 milioane de euro pentru noi echipamente se preconizeaza pentru sfarsitul anului 2012. Pe langa optimizarea fluxului de productie, dorim si reducerea cheltuielilor cu energia, utilizarea sistemelor de refolosire a apelor uzate prin epurare", se arata intr-un comunicat al companiei din grupul olandez CSi.

Noua locatie CSi Romania va avea o suprafata de 14.000 de metri patrati, conform sursei citate.

In prezent compania isi desfasoara activitatea la Cluj-Napoca intr-un spatiu inchiriat din anul 2005.

CSi are sediul central in Olanda, iar cea mai importanta unitate de productie a grupului este cea de la Cluj-Napoca. Grupul are circa 400 de angajati si inregistreaza anual o cifra de afaceri de circa 50 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
H&M începe să producă măști de protecție
Setari Cookie-uri