Reteaua de farmacii PharmaLife, detinuta de MedLife, va genera in acest an venituri de 2-3 milioane de euro, a declarat presedintele CA al companiei de servicii medicale, Mihail Marcu, care a adaugat ca are in plan sa deschida cel putin trei unitati noi in 2011, informeaza Mediafax.
"Farmaciile merg foarte bine. Speram sa terminam anul acesta undeva la 2-3 milioane de euro. Pentru noi reteaua de farmacii PharmaLife este un proiect pilot", a spus Marcu.

MedLife are in prezent cinci unitati PharmaLife si vrea sa mai deschida cel putin trei farmacii pana la sfarsitul anului.

"Anul trecut au avut venituri de aproximativ 700.000 de euro. Nu avem contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si nu am decis inca daca vom incheia sau nu in acest an contract cu Casa, pentru ca se asteapta mult dupa bani. In plus, nu dispunem nici de know-how-ul necesar in acest domeniu", a precizat presedintele MedLife.

El a adaugat ca politica MedLife este sa deschida farmacii in fiecare unitate medicala a companiei.

Compania activeaza pe piata din Romania din 1996, avand activitati in sapte hyperclinici, opt laboratoare proprii de analize, 28 de centre medicale generaliste, sase centre cu specializare unica si in colaborare cu peste 110 de clinici medicale partenere.

De asemenea, MedLife detine cel mai mare spital privat din tara, Life Memorial Hospital, rezultatul unei investitii de aproximativ 17 milioane euro. Compania are in prezent aproximativ 1.500 de angajati.

Actionarii MedLife, familia Marcu si IFC, au vandut la sfarsitul anului trecut 36,25% din titluri fondului privat SGAM Eastern Europe, detinut de o subsidiara a grupului Societe Generale, tranzactie estimata la peste 20 milioane euro. Familia Marcu detine in continuare pachetul majoritar, respectiv 51%, iar IFC are 12,75%.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri