Lantul francez Paul ia in calcul deschiderea a doua noi brutarii

Prezent pe piata romaneasca din 2008, lantul francez de brutarii-patiserii Paul are in plan pentru acest an deschiderea a doua noi locatii, avand alocat un buget de acest sens de aproximativ 800.000 de euro.

Paul detine in prezent 3 locatii – in Dorobanti, Baneasa Shopping City si AFI Cotroceni – care deservesc zilnic in jur de 1.000 de clienti. In cele 3 locatii lucreaza 70 de angajati.

“In prezent purtam negocieri cu diferiti parteneri, nu ne grabim, daca vor exista oportunitati vom deschide. Ne uitam atat la centre comerciale, cat si la locatii stradale. Pentru moment ne rezumam la Bucuresti, urmand ca in functie de dezvoltarea afacerilor sa luam in calcul in anii viitori si orase mari din tara”, spune Carmen Lupulet, director de marketing in cadrul Paul.

In 2010 cifra de afaceri a companiei, administrata pe plan local de Moulin D’or, s-a ridicat la 2,75 mil. euro, cel mai mare aport fiind adus de locatia din Dorobanti (40%). Tinta de afaceri pentru 2011 se situeaza la 3,2 mil. euro.

Cu o traditie de peste 120 de ani in arta brutariei, Paul este prezent in 21 de tari. Compania are in prezent 453 de magazine, dintre care 326 de locatii sunt deschise in Franta.

Pe piata de profil mai activeaza Boutique du Pain, Ru du Pain, La Painerie si French Bakery.

Aflati aici mai multe detalii despre reteta de business a celor mai importanti patiseri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri