Imprimeria nationala din Ungaria a platit 1,53 milioane euro pentru 50% din actiunile companiei romanesti GPV Mail Services Cluj-Napoca, suma fiind apropiata de limita inferioara a intervalului de pret stabilit la jumatatea anului trecut in acordul de vanzare, potrivit Mediafax.
Astfel, conform tranzactiei semnate in iulie 2010, Imprimeria de stat din Ungaria urma sa plateasca intre 1,5 milioane euro si 2,2 milioane euro, in functie de rezultatele financiare ale companiei romanesti.

Potrivit agentei MTI, Imprimeria ungara a anuntat ca a finalizat achizitia participatiei de 50% din actiunile GPV pentru 1,53 milioane euro, platite catre DBR Holding SA.

Imprimeria detine deja 50% din compania romaneasca Tipo Direct si intentioneaza sa fuzioneze cele doua operatiuni, pentru a-si extinde cota de piata si capacitatea de productie din Romania.

GPV a avut in 2009 venituri de 4,3 milioane euro si un profit EBITDA de 446.000 euro. Compania furnizeaza servicii de procesare securizata de date, servicii postale si de facturare in masa. Aproape jumatate dintre clientii GPV sunt banci, 25% sunt companii de utilitati si 13% sunt furnizori de servicii financiare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri