Grupul farmaceutic A&D Pharma a anuntat numirea lui Sorin Cadar in functia de medic sef coordonator al retelei de clinici Anima.
De profesie medic primar ORL si homeopat, Sorin Cadar (foto), in varsta de 51 ani, are o experienta de peste 26 de ani in spitalele de stat, precum si in cabinetele private.

In pozitia de medic sef coordonator al celor 4 clinici Anima, Cadar va fi responsabil de coordonarea si dezvoltarea echipei medicale, precum si de diversificarea serviciilor oferite de retea.

Clinicile Anima au fost infiintate la mijlocul lui 2010 de grupul farmaceutic A&D Pharma. Clinicile au peste 20.000 de abonati corporate, printre care G4S, Orange, Porshe Bank, KPMG, Romtelecom si RBS.

Anima opereaza in prezent patru clinici in Bucuresti, precum si un laborator central. Principalii competitori ai Anima pe piata serviciilor medicale private sunt clinicile Medicover, MedLife si CMU.

Citeste si: Seful Anima: Concurentei i-a luat 15 ani sa faca 15 clinici. Noi vrem 16 pana la finele anului viitor



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri