Primul magazin al retailerului suedez H&M va fi inaugurat pe 25 martie, ora 11.00, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, anunta reprezentantii centrului comercial.

“E o placere pentru mine sa anunt public data exacta la care vizitatorii nostri se vor putea bucura de magazinul celui mai asteptat fashion retailer de pe piata din Romania”, a declarat Israel Visel, manager mall Mega Fun.

Magazinul din Cotroceni va fi amplasat pe doua etaje, la fel ca si unitatea care urmeaza sa fie deschisa in Baneasa Shopping City. [Citeste si H&M deschide primul magazin in martie. Angajarile continua]

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun dispune de 250 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Real, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, un teren de joaca pentru copii, prima arena de laser tag din tara, bowling si snooker, un cinematograf XD si o pista de carting.

Alte magazine urmeaza sa fie inaugurate in cursul anului in centrele comerciale Bucuresti Mall, Unirea Shopping Center, Plaza Romania si Baneasa Shopping City din Bucuresti, precum si in proiectele Iulius Mall din Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Primul magazin H&M a fost deschis in Suedia in 1947. In prezent, exista peste 2.200 de magazine H&M in peste 38 de tari in toata lumea. Grupul are in jur de 87.000 angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Stapani noi, borduri si panselute noi: Ce firme "decoreaza" Capitala