Bombardier Transportation a primit o comanda aditionala de la Caile Ferate Israeliene (ISR) pentru livrarea a 72 de vagoane supraetajate, in valoare de 115 milioane de euro.
Acest contract este parte din acordul cadru incheiat in octombrie 2010, care a inclus o comanda ferma pentru 78 de vagoane si prevede loturi optionale.

Vehiculele vor fi fabricate la fabrica Bombardier Transportation din Gorlitz, Germania, si in Israel.

“Numarul de vagoane supraetajate comandate de catre ISR pana in prezent in functiunea acordului-cadru este de 150", a declarat Jean Berge, vicepresedinte divizia de vanzari Bombardier Transportation.

In 2010, Bombardier a mai avut si doua contracte pentru vagoane supraetajate in Franta si Elvetia.

Bombardier Transportation are sediul in Berlin, Germania, si o prezenta in peste 60 de tari. Are o baza instalata de peste 100.000 de vehicule in toata lumea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F