Dafora si Hidroconstructia vor reabilita sistemul de canalizare din Alba Iulia

Firmele Dafora Medias (DAFR) si Hidroconstructia vor executa lucrari de modernizare si reabilitare a sistemului de canalizare din Alba Iulia, pentru 34,37 milioane de lei, fara TVA, scrie Mediafax.

Proiectul urmeaza sa inceapa pe 1 martie si se va derula pe o perioada de 32 de luni, din care 20 de luni pentru executie, iar 12 luni perioada de notificare a defectiunilor, se arata intr-un comunicat al Dafora tranmis, luni, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Firma Hidroconstructia va fi lider de asociere, iar compania de foraj si constructii Dafora va avea calitatea de asociat.

Lucrarile, contractate de operatorul regional Apa CTTA, cuprind toate constructiile necesare pentru extinderea si reabilitarea sistemului de canalizare a apei menajere pe o lungime totala de retea de aproximativ 40 de kilometri.

Firma Hidroconstructia are ca obiect de activitate executia lucrarilor de constructii hidroenergetice si hidrotehnice.

Principalul actionar al Dafora este Gheorghe Calburean, care detine 48,58% din actiunile Dafora, ocupand totodata functiile de director general si presedinte al Consiliului de Administratie al companiei.

Titlurile Dafora au inchis sedinta bursiera de vineri la pretul de 0,13 lei pe unitate, cu 0,54% mai mic decat referinta. La aceasta cotatie, compania are o capitalizare de 126,56 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri