Biroul de la Cluj al NNDKP, format prin preluarea casei de avocatura Cionca Bidiga Godinca, divizia de avocatura a Casei de Insolventa Transilvania SPRL, va oferi servicii de avocatura in domenii precum litigii, insolventa, drept comercial, dreptul muncii, drept administrativ, tranzactii imobiliare.

Investitia in birourile teritoriale Timisoara (2003), Brasov (2007) Craiova (in 2010) si Cluj (2011) a depasit in prezent 200.000 euro, veniturile generate de birourile teritoriale situandu-se in jurul a 8% din cifra de afaceri a firmei, potrivit lui Ion Nestor (foto), unul din partenerii coordonatori ai NNDKP.

Biroul de la Cluj al casei de avocatura este coordonat de Cristina Bidiga, specializata in litigii, dreptul muncii si drept comercial.

Citeste si:

„Deschiderea noului birou este o decizie strategica esentiala care urmeaza in mod firesc parteneriatului incheiat anul trecut cu colegii de la Casa de Insolventa Transilvania, si care ne ajuta sa eficientizam serviciile juridice oferite clientilor nostri cu activitate in aceasta regiune, precum Nokia sau Bechtel, atat prin reducerea costurilor logistice, cat si prin diminuarea la maxim a timpului de raspuns la solicitarile curente de natura juridica”, afirma Simona Neagu, Partener si coordonatorul biroului de la Cluj.

Intrarea pe piata locala a unor mari companii internationale a constituit semnalul includerii Clujului pe harta oraselor atractive din punct de vedere al avocaturii de business.