Falsi curieri se dau angajati ai FAN Courier

FAN Courier a fost tinta unei tentative de frauda venita din partea unor falsi curieri care se folosesc in mod ilicit de numele si datele de contact ale companiei.

“ Am descoperit recent faptul ca exista o firma care functioneaza sub denumirea de Reality Express Curier si sustine ca are sediul pe str. Fabrica de Glucoza nr. 11C, Bucuresti, Pipera. La aceasta adresa functioneaza un punct de lucru al FAN Courier iar acesti presupusi curieri ridica coletele oamenilor si dispar fara urma. La datele de contact de pe site-ul lor figureaza adresa noastra si un numar de telefon care nu poate fi accesat", a declarat Adrian Mihai, director dezvoltare FAN Courier.

FAN Courier mentioneaza ca angajatii sai au echipament adecvat, inscriptionat cu sigla companiei si legitimatie care poate fi solicitata in orice moment, pentru siguranta.

Compania FAN Courier a facut o sesizare la politie privind aceasta tentativa de frauda.

FAN Courier este compania lider de piata in domeniul serviciilor de curierat, infiintata in 1998, cu capital 100% romanesc.

Actionari sunt Felix Patrascanu si fratii Adrian si Neculai Mihai. Compania are peste 14.000 de clienti dintre care 90% reprezinta persoane juridice.

FAN Courier expediaza cu propria flota de 1.500 masini (sistem “door to door”) plicuri si colete in tara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri