Centrul Oftalmologic Oculus, afaceri de aproape 16 mil. lei in 2010

Clinica privata de oftalmologie Oculus din Bucuresti, detinuta de medicii Cristian si Ozana Moraru, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 15,9 milioane de lei, in crestere usoara fata de 2009, cand s-au raportat 15,5 milioane de lei.

"Usoara crestere a cifrei de afaceri s-a datorat masurilor de reorganizare, in primul rand reducerii cheltuielilor", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de clinica.

In toamna anului trecut, Cristian Moraru, directorul centrului, aprecia ca cifra de afaceri a Oculus va inregistra in 2010 o scadere de 10-15% comparativ cu 2009.

Pentru anul acesta, conducerea clinicii a anuntat infiintarea a trei noi departamente, in urma unei investitii totale de 150.000 de euro.

"Planurile de dezvoltare includ infiintarea unui departament specializat pentru pacientii cu glaucom, dezvoltarea departamentului de chirurge vitroretiniana si respectiv reluarea activitatii in departamentul de transplant de cornee", potrivit comunicatului.

Infiintat in 1993, Centrul Oftalmologic Oculus a fost prima clinica de microchirurgie oculara din Romania. Clinica are in prezent 57 de angajati si o capacitate de a trata in medie 200-250 de pacienti pe zi in cele opt cabinete si doua sali cu trei mese operatorii.

Citeste si:

Sotii Moraru investesc 4 mil. euro intr-o baza hipica


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri