Carrefour isi extinde reteaua de supermarketuri in Targoviste

Retailerul francez Carrefour, care opereaza in Romania o retea de 23 de hipermarketuri, va deschide saptamana aceasta un nou supermarket in Targoviste, al doilea din oras.

Magazinul este amplasat in zona centrala a localitatii, in zona prefecturii, si dispune de un spatiu de vanzare de 600 de metri patrati. Primul supermarket Carrefour Market din Targoviste a fost deschis in decembrie anul trecut la parterul centrului comercial Pavcom.

"Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.700 de produse, iar oferta include 1.000 de articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hipermarket. La o calitate similara, marcile proprii costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Magazinul va fi deservit de 55 de angajati, iar magazinul are sase case de marcat.

Carrefour a intrat pe piata romaneasca in 2001, fiind printre primii retaileri internationali care si-au deschis magazine in Romania. In prezent, reteaua locala numara 23 de hipermarketuri si 33 de supermarketuri, incluzandu-l pe cel de la Targoviste.

Citeste si:

Carrefour deschide inca 2 hipermarketuri. Afla unde si cand


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri