Primaria sectorului 6 din Bucuresti va contracta lucrari de reabilitare, constructii si extinderi a retelelor de apa-canal si drum, in baza unui acord cadru cu o durata de patru ani, estimat la 600 milioane lei (peste 140 milioane de euro), fara TVA, informeaza Mediafax.

Procedura de selectie a constructorilor va fi licitatia restransa accelerata, iar autoritatea contractanta estimeaza ca numarul ofertantilor invitati sa prezinte oferte sau sa participe va fi de minim 6 si maxim 30.

"Unul dintre motivele accelerarii procedurii este reprezentat de starea deficitara a infrastructurii rutiere urbane din acest moment, fapt care creeaza nu numai o imagine defavorabila a sectorului 6 dar si costuri foarte mari de mentenanta si exploatare insotite de consumuri mari de carburanti si implicit de o poluare majora", se arata in fisa de date a achizitiei.

In document se precizeaza ca valoarea minima estimata a acordului este de 150 milioane lei, iar cea maxima este de 600 milioane lei. Totodata, un contract subsecvent este evaluat la valori cuprinse intre 400.000 lei si 25 milioane lei. Contractele subsecvente se vor atribui fara reluarea competitiei.

Lucrarile vor viza intre 150 si 300 de strazi din sectorul 6, unde primar este Cristian Poteras, si vor fi finantate din bugetul local, al statului, credite si alte surse.

Ofertantii trebuie sa fi inregistrat o cifra de afaceri medie, in intervalul 2007-2009, de cel putin 50 milioane lei. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 martie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
dm drogerie markt intră pe platforma Bringo
Setari Cookie-uri