Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca inlaturarea lui Muammar Kadhafi de la conducerea Libiei l-ar putea ajuta sa recupereze mai repede datoriile de peste 90 de milioane de dolari ale acestui stat catre o firma preluata de omul de afaceri, potrivit Mediafax.
"Nu imi fac probleme, in orice situatie imi voi recupera banii. Ba mai mult, cred ca e posibil sa recuperez datoria mai repede intr-un regim democratic, e posibil ca revolutia asta sa ma ajute. Nu aveam o promisiune de la Kadhafi ca va plati, ci din partea Libiei. E vorba de mai mult de 90 de milioane de dolari, aproape o suta de milioane", a afirmat Becali.

La inceputul anului, el a spus ca nu este afectat de criza financiara si ca a cumparat o firma care are de incasat creante de "cateva sute de milioane de euro" din strainatate, din tari precum Libia sau Ucraina.

"Am creante de vreo cateva sute de miloane de euro de incasat din strainatate, de la o societate. Uite asa, sunt norocos, am luat o societate, am dat 35 de milioane pe ea si ea are creante de recuperat de prin Libia, de prin tarile arabe, de prin Ucraina, de pe colo, de colo, vreo cateva sute de milioane de euro. Ca s-a hotarat Kadhafi sa plateasca datoriile si am vreo suta de milioane de recuperat", a spus atunci Becali.

Kadhafi conduce Libia de peste 40 de ani, dar in prezent au loc manifestatii de amploare impotriva regimului sau. Reprimarea manifestatiilor s-a soldat cu cateva sute de decese.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri