Compania de servicii de logistica si curierat TCE Holding, parte a grupului RTC, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, estimeaza ca afacerile vor creste cu 10-15% in acest an, dupa ce in 2010 rulajul a stagnat la 19 milioane euro.

"Am avut un an greu, in care am inceput reorganizarea judiciara pentru TCE Logistica, una dintre companiile din holdingul TCE. Anul 2010 a fost pentru noi un an mai bun decat 2009, in principal datorita reducerii costurilor legate de masini si spatii, care ne-au adus o stabilizare a cifrei de afaceri la nivelul de 19 milioane euro si revenirea pe profit operational pozitiv", a declarat Sorin Sofian, CEO TCE Holding, informeaza Mediafax.

TCE este rezultatul fuziunii dintre TCE Logistica si compania de curierat Curiero.

Compania va viza si in 2011 cresterea productivitatii si estimeaza un avans de 10-15% al afacerilor.

"Privim chiar si piata interna cu mai mult optimism, mai ales pentru a doua jumatate a anului, si vom continua deschiderea de oficii postale. In 2011 intentionam sa extindem proiectul si sa introducem si o oferta de servicii financiare in cadrul acestora", a precizat Sofian.

TCE Holding a lansat anul trecut prima retea nationala de oficii postale private, care a atins la finalul lui 2010 un numar de 80 puncte - locatii proprii sau in parteneriat -, si a initiat procesul de extindere internationala a serviciilor de transport plicuri, colete si paleti catre 30 de tari din Europa si spatiul CSI.

Compania are sapte linii de afaceri, respectiv TCE Courier, TCE Expres, TCE Cargo, TCE Post, TCE Spedition, TCE Warehouse si TCE Servcom.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri