Danila, Petre&Asociatii - Parteneriat cu o casa de avocatura din Oradea

Casa de avocatura Danila, Petre&Asociatii (DPA) a incheiat un parteneriat cu casa de avocatura Horia - Cristian Tiril din Oradea, miscare prin care continua dezvoltarea in vestul tarii.

Nicoleta Grama, partener Danila, Petre & Asociatii, afirma ca prin intermediul acestui parteneriat casa de avocatura isi dezvolta expertiza in domeniul insolventei, in care casa de avocatura Horia - Cristian Tiril are un departament dedicat.

„Cererea de asistenta juridica in domeniul insolventei se mentine ridicata, in conditiile in care se perpetueaza efectele recesiunii profunde a economiei romanesti”, afirma Nicoleta Grama (foto).

In prezent, casa de avocatura DPA are 10 litigii in curs de solutionare numai in Oradea.

Societatea de avocatura Danila, Petre & Asociatii si-a dezvoltat reteaua teritoriala prin parteneriate in tara. Astfel, la Timisoara lucreaza cu casa de avocati coordonata de Ion Turcu, in Bucuresti prin relatia de colaborare cu casa de avocatura coordonata de Dorin Sabau, dar si in afara granitelor prin parteneriatele cu casa de avocati Hanganu, Tanase si Partenerii in Chisinau, Republica Moldova dar si in Ruse, Bulgaria.

Danila, Petre & Asociatii este o societate infiintata in anul 2003, de cei doi parteneri Luminita Danila si Cristian Petre si cu o echipa de 17 avocati permanenti si 7 firme colaboratoare.

Casa Horia - Cristian Tiril a fost infiintata in anul 2000 si isi concentreaza activitatea pe dreptul afacerilor, litigii comerciale, solutionarea disputelor de afaceri, arbitraj-mediere. Activitatea din domeniul reorganizarii si lichidarii judiciare a fost dezvoltata in principal in directia apararii drepturilor creditorilor.

Cei 12 avocati ai echipei Horia Tiril se implica in domeniul conceperii si consilierii in executarea contractelor comerciale, cat si in probleme legate de administrarea curenta a afacerilor, minimizarea si administrarea riscurilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri