Lina&Guia recruteaza un avocat de la Bulboaca

Casa de avocatura Lina & Guia l-a recrutat pe avocatul Mihai Gabriel Jelea in pozitia de Associate si isi intareste astfel echipa de corporate si insolventa.

Cooptarea lui Mihai Gabriel Jalea, in varsta de 30 de ani, duce numarul avocatilor Lina & Guia la 20. Experienta lui profesionala include proiecte de restructurare, tranzactii si insolventa.

Anterior, Mihai Gabriel Jalea a lucrat la KPMG Romania (perioada 2006-2010), iar apoi a activat pana in prezent in cadrul casei de avocatura Bulboaca & Asociatii. El este membru al Baroului din anul 2006, a obtinut masteratul in Drept European la Facultatea de Drept Panthéon-Sorbonne si vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

Printre cele mai importante tranzactii derulate de echipa de corporate a Lina & Guia se numara preluarea operatorului de telefonie mobila Zapp de catre Cosmote, cea a grupului de firme Nordexim de catre Aquila, precum si cea a societatii de constructii CCCF de catre Wagma.

Lina & Guia este o casa de avocatura de dimensiune medie, avand 20 avocati, dintre care patru parteneri (Mihai Guia, Cristian Lina, Cristian Guia si Adrian Iordache). Portofoliul Lina & Guia include clienti precum Tyco Corporation, Gazprom, Merril Lynch, Royal Bank of Scotland, Smiths Group sau Baneasa Development.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri