Cooptarea lui Mihai Gabriel Jalea, in varsta de 30 de ani, duce numarul avocatilor Lina & Guia la 20. Experienta lui profesionala include proiecte de restructurare, tranzactii si insolventa.

Anterior, Mihai Gabriel Jalea a lucrat la KPMG Romania (perioada 2006-2010), iar apoi a activat pana in prezent in cadrul casei de avocatura Bulboaca & Asociatii. El este membru al Baroului din anul 2006, a obtinut masteratul in Drept European la Facultatea de Drept Panthéon-Sorbonne si vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

Printre cele mai importante tranzactii derulate de echipa de corporate a Lina & Guia se numara preluarea operatorului de telefonie mobila Zapp de catre Cosmote, cea a grupului de firme Nordexim de catre Aquila, precum si cea a societatii de constructii CCCF de catre Wagma.

Lina & Guia este o casa de avocatura de dimensiune medie, avand 20 avocati, dintre care patru parteneri (Mihai Guia, Cristian Lina, Cristian Guia si Adrian Iordache). Portofoliul Lina & Guia include clienti precum Tyco Corporation, Gazprom, Merril Lynch, Royal Bank of Scotland, Smiths Group sau Baneasa Development.