In cei 3 ani de activitate pe piata de profil din Romania, compania de freight forwarding IB Cargo si-a dublat cifra de afaceri, iar profitul companiei a crescut de 3 ori in 2010 fata de 2009, conform companiei.

Infiintata in februarie 2008, printr-o investitie comuna a firmelor Interfracht din Germania si Beyer Logistiek din Olanda, IB Cargo a avut in acelasi an un turnover de 2.25 milioane euro, in timp ce in 2009 si 2010 compania a inregistrat o cifra de afaceri de 3.30 milioane euro, respectiv 4.45 milioane euro. Managementul companiei prognozeaza pentru 2011 o crestere de 25% fata de anul trecut, cifra de afaceri proiectata fiind de 5.50 milioane euro.

Pentru anul in curs, IB Cargo va investi in optimizarea unor servicii de nisa precum cel de export maritim in regim de grupaj catre Asia si America de Nord. Un alt obiectiv important pentru anul in curs este consolidarea parteneriatelor cu forwarderi din Orientul Mijlociu, pentru extinderea ariei de acoperire pe toate continentele.

In prezent, IB Cargo detine 3 birouri de tara – Bucuresti, Constanta si Timisoara, in cadrul carora activeaza 24 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
IB Cargo: In fiecare zi facem cel putin un transport On board courier