Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale a primit 15 oferte, de la firme romanesti si straine, printre care Romstrade, Euroconstruct, UMB, Strabag, Alpine si Astaldi, pentru constructia celor doua loturi ale tronsonului de autostrada Nadlac-Arad, estimata la 993,6 milioane lei.

Pentru primul lot au depus oferte sapte asocieri, respectiv Azvi-Puentes-Straco-Grusamar-Specialist Consulting-Incitec, Tirrena Scavi-Condotte-Cossi, Doprastav-CCCF Timisoara, Romstrade-MonteAdriano-Donrep Construct, OHL-Labra-Copisa, Astaldi-Euroconstruct-AstalRom si Strabag Romania-Confort.

Primul tronson are o lungime de 22,2 kilometri, iar lucrarile sunt estimate la 486,94 milioane lei, fara TVA, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Pentru al doilea lot au depus oferte sapte consortii (Impresa Pizzarotti-Impregilo-Pomponio, UMB-Tehnostrade-Carena, Porr-Hidroconstructia, Vega-Selina-Consitrans, Aprivia-Soares da Costa, Delta ACM-Azvirt, si Viarom-Vectra-Betacops) si o companie - Alpine.

Constructia celui de-al doilea segment, in lungime de 16 kilometri, este estimata la 506,66 milioane lei, fara TVA.

In alegerea ofertei castigatoare se va tine cont de propunerea tehnica (70%) si de pret (30%).

Proiectul face parte din coridorul IV paneuropean, care incepe in Germania la Nurenberg si se continua pe ruta Praga-Viena-Bratislava-Budapesta. In Romania, traseul trece prin Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Greva pe Lotul 2 al Autostrazii Sebes-Turda. Lucrari oprite