Angajarile dintr-o autoritate locala vor fi efectuate prin luarea in calcul a tuturor posturilor vacante la nivel judetean, nu doar din institutia respectiva, iar la angajare va fi acordata prioritate pentru posturile unice, pentru care nu se impune regula de un salariat la sapte locuri vacantate.
Modificare a fost decisa in sedinta de miercuri a Guvernului, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

"S-a decis ca, pentru aprobarea unei angajari in administratia publica locala, sa fie cumulate toate posturile vacantate la nivel judetean, iar prioritate la angajare sa fie acordata pentru posturile unice", au aratat sursele.

Acestea sustin ca decizia a fost luata pentru a permite in special primariilor cu un numar redus de personal sa efectueze angajari.
Posturile unice sunt cele ale caror atributii specifice nu se regasesc la celelalte posturi din cadrul structurii organizatorice a autoritatilor si institutiilor publice.

Guvernul a decis, in urma cu doi ani, sa blocheze angajarile din institutiile publice si sa accepte ocuparea doar a unui singur post la sapte locuri vacantate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri