Presedintele Basescu a declarat ca ar mai da o sansa Garzii Financiare si ANV, pe care le-ar mentine pana la 31 decembrie pentru a da proba capacitatii lor de a avea o activitate eficienta, el precizand ca atunci cand o institutie merge prost nu o desfiintezi, ci o faci sa functioneze, potrivit Mediafax.
Conform unui proiect de hotarare, Guvernul va desfiinta Garda Financiara si Autoritatea Vamilor, iar atributiile acestora vor fi preluate de ANAF, a carei activitate va fi structurata pe colectarea si administrarea veniturilor bugetare, inspectia fiscala, operatiuni vamale, operatiuni de garda financiara si structuri suport.

Prezent la bilantul Ministerului Public, seful statului a spus ca nu stie daca va fi "partizantul" acestui proiect, adaugand ca va trebui sa vada toate argumentele.

Traian Basescu a mentionat insa ca el ar mai da o sansa acestor institutii si le-ar lasa pana la 31 decembrie sa dea proba capacitatii lor de a deveni eficiente.

"Nu cred ca atunci cand o institutie merge prost pana la urma o desfiintezi. Trebuie sa o faci sa functioneze", a mai spus presedintele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri