Pesedintele Traian Basescu le-a spus afaceristilor din zona Golfului, in cadrul Forumului Consiliul de Cooperare al Golfului - Romania - Bucuresti: Oportunitati de Afaceri in Europa Centrala si de Sud, ca, daca vor dori sa cunoasca Romania, sa nu mearga pe sosele, recomandandu-le elicopterul.
"Un domeniu poate de interes major privind la ceea ce Romania are - munte, mare, deal, este turismul. Avem o infrastructura de turism depasita care trebuie modernizata si avem un potential pentru dezvoltarea infrastructurii de turism exceptional. Daca vreodata vreti vrea sa vedeti cu adevarat Romania, sa nu mergeti pe sosele. Va recomand un elicopter. Trebuie sa va spun ca sunt un om care a circulat in tara, pe sosele, foarte mult, dar niciodata nu am descoperit Romania cum am descoperit-o din elicopter", a spus Traian Basescu (foto), citat de Mediafax.

El a mentionat ca, de cand este presedinte, circula des si cu elicopterul.

"Va pot spune ca imaginile sunt extraordinare, o tara care are munti impaduriti, o tara in care, daca mergeti in zona centrala, veti vedea cum curge apa minerala pe marginea drumului, pentru ca nu-i valorificata, o tara in care se poate face in mod egal turism balnear si turism pur si simplu. Ce-i lipseste pentru a valorifica aceste avantaje pe care Romania le are, lipseste exact infrastructura de turism si infrastructura rutiera sau feroviara", a mai spus seful statului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri