«Regii asfaltului» au sanse mici la contractele de pe coridorul IV, scrie capital.ro. Licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) pentru constructia celor 183 km de autostrada de pe coridorul IV de transport paneuropean au atras nu mai putin de 64 de oferte din partea constructorilor.

Dobanda de baza la euro ar creste la 1,75% pana la sfarsitul anului, titreaza Ziarul Financiar.

Ziarul gandul a publicat o analiza despre cum a crescut pretul benzinei in Romania, Bulgaria, Ungaria, Grecia, in 2011.

Sectorul constructiilor va iesi din criza abia in 2012, noteaza Financiarul. Piata constructiilor este una dintre cele mai afectate de criza, aceasta reflectandu-se atat in piata materialelor de constructii, cat si in cea imobiliara

Citeste si:

In timp ce la nivel international, temerile privind aparitia unui val urias de inflatie se accentueaza, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), ne spune ca preturile vor creste anul acesta mai putin decat in 2010, iar tinta de inflatie va fi atinsa in sfarsit, dupa patru ani de rateuri, noteaza DailyBusiness.ro.

In ultimii doi ani de criza sectorul constructiilor din Romania a cunoscut o contractie de 37%, numai anul trecut scaderea fiind de 17% fata de 2009, la 9,7 miliarde euro, scrie Curierul National, intr-o analiza despre revenirea pietei constructiilor.