Lucrarile de retehnologizare si modernizare sunt efectuate la statia de transformare 110/20kV Afumati si vizeaza reducerea numarului de intreruperi accidentale si a timpului de nealimentare ca urmare a eventualelor incidente produse in reteaua de distributie din zona, a anuntat, vineri, Enel Distributie Muntenia, conform Mediafax.

Potrivit sursei citate, duminica, pe perioada lucrarilor de conectare a instalatiilor in reteaua de inalta tensiune este necesara intreruperea alimentarii cu energie lucrarile, care va afecta mare parte din consumatorii casnici si agenti economici din localitatile ilfovene Afumati, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti si Stefanestii de Jos.

"Lucrarile se vor desfasura in intervalul orar 8.00 -18.00. Pentru realizarea lucrarilor de conectare a instalatiilor in reteaua de inalta tensiune, in conditii de maxima siguranta si cu respectarea prevederilor legate de securitatea muncii, intreruperea alimentarii cu energie electrica a consumatorilor alimentati din aceasta statie este absolut necesara", se mai arata in comunicatul citat.