Vezi care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Ce cautau romanii in razboiul din Vietnam, scrie EVZ. In toiul asaltului american asupra regimului comunist de la Hanoi, o mana de romani ii cereau lui Ceausescu sa-i trimita in lupta alaturi de "fratii vietnamezi". Unii se visau eroi, altii voiau doar sa scape din tara.

Romania de la Acceleratorul de Particule. Cercetatorii nostri si “particula lui Dumnezeu”. CUM E SA LUCREZI LA CERN - VIDEO, noteaza Gandul. Zeci de fizicieni, informaticieni si ingineri din Romania contribuie la aflarea tainelor formarii Universului. In tara lor sunt ilustri necunoscuti. In strainatate insa fac parte din elita cercetarii. Sunt invitati la conferinte si aplaudati minute in sir pentru ideile lor care imping inainte lumea.

Romania Libera: Cum dezbatem urgenta dupa 10 ani. Cererea sefului statului, adresata Parlamentului, de a fi respinsa o ordonanta de urgenta emisa in 2000, dar aprobata abia in 2011, ridica mai multe intrebari. Atat cu privire la abuzul de ordonante de urgenta, cat si la misiunea Legislativului si la efectele acestor acte normative.

Noica, plagiat de un filosof italian, citim in EVZ. Profesorul italian Umberto Galimberti a copiat dintr-o lucrare a filosofului Constantin Noica. Plagiatul a fost descoperit de Costica Bradatan, un profesor roman din Statele Unite.

Cum vrea Udrea sa modernizeze infrastructura din Romania, ne spune Romania Libera. Anul acesta vom avea primele drumuri judetene si locale reabilitate si modernizate, promite ministrul Turismului si Dezvoltarii, Elena Udrea. "Cu dialog si creativitate, pot fi gasite solutii pentru orice problema", sustine Udrea pe blog.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri