In urma alegerilor, noul Consiliu Director al AmCham Romania are urmatoarea componenta:

Presedinte - Alexandra Gatej, Maldon & Wat

Alexandra Gatej a fost timp de patru ani presedinte al gigantului de produse de larg consum Unilever South Central Europe (USCE) si primul reprezentant al mediului de afaceri care intra in echipa presedintelui Traian Basescu. Ea a parasit recent functia de consilier prezidential.

Vice-presedinti:

Carmen Neagu, General Electric
Ionut Simion, PwC
Trezorier - Peter Weiss, Bancpost

Citeste si:

Membri ai Consiliului Director:

Wolfgang Schoiswohl, Banca Comerciala Romana
Tibor Pandi, Citibank
Pascal Prigent, GlaxoSmithKline
Radu Enache, Hewlett-Packard
Bogdan Balaci, IBM Romania
Ronald Binkofski, Microsoft
Anda Todor, Salans

„Ma onoreaza aceasta noua oportunitate de a continua demersurile anterioare in calitate de membru al Consiliului Director al AmCham si Presedinte al organizatiei. Revin cu o expertiza vasta in mediul de afaceri, cu o experienta recenta in administratia publica, si imi exprim increderea ca alaturi de colegii din Consiliul Director vom promova activ agenda AmCham pentru un mediu de afaceri solid si viziunea privind cresterea competitivitatii tarii noastre”, a declarat Alexandra Gatej (foto), noul presedinte al AmCham Romania.

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) este una dintre cele mai importante organizatii de afaceri cu o contributie in procesul de consultare asupra legilor si reglementarilor cu efecte asupra mediului de afaceri din Romania.

AmCham Romania reprezinta 300 de membri - companii americane, internationale si locale, cu investitii totale de peste 10 miliarde de dolari si aproximativ 200.000 de locuri de munca create. AmCham Romania este afiliata la Camera de Comert a SUA si membra a Consiliului European al Camerelor de Comert Americane.