Ziarul Financiar prezinta un fotoreportaj la National Arena Stadionul de 200 mil. euro, asteptat de 20 de ani. Patru ani a durat realizarea acestui stadion, asteptat insa de 20 de ani, de cand am inceput sa ramanem in urma la capitolul infrastructura sportiva.

Capital
intreaba cati metri patrati merita un corporatist bucurestean. Cladirile moderne de birouri, construite in ultimii ani in Bucuresti, gazduiesc peste 172.000 de angajati corporatisti. Circa 75% din spatiul existent este inchiriat de catre multinationale.

Dedicatie de 5 milioane de euro la "Autostrazi", scrie Evenimentul zilei. Conducerea CNADNR a exclus din start orice colaborare cu avocatii scoliti in Romania. Prin caietele de sarcini, la licitatii se pot califica doar aparatorii cu studii de drept anglo-saxon.

Ambasada americana nu pare prea preocupata de piata noastra de capital, unicul ei raport (si acela, indeajuns de anodin) despre Bursa de Valori Bucuresti, in miile de pagini dezvaluite de "Wikileaks", mentionand doar o intalnire singulara, la 9 iunie 2008, dintre presedintele BVB Stere Farmache si atasatii specializati in economie, transmite Bursa.

HotNews.ro prezinta harta problemelor structurale ale Romaniei. Dupa o perioada de crestere rapida, dar nesustenabila, bazata pe consum excesiv, economia Romaniei a revenit la problemele care au franat dezvoltarea economica inca de la iesirea din comunism: coruptia, infrastructura slaba, inflatia si situatia sistemului educational.