Vezi care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Ziarul Financiar prezinta un fotoreportaj la National Arena Stadionul de 200 mil. euro, asteptat de 20 de ani. Patru ani a durat realizarea acestui stadion, asteptat insa de 20 de ani, de cand am inceput sa ramanem in urma la capitolul infrastructura sportiva.

Capital
intreaba cati metri patrati merita un corporatist bucurestean. Cladirile moderne de birouri, construite in ultimii ani in Bucuresti, gazduiesc peste 172.000 de angajati corporatisti. Circa 75% din spatiul existent este inchiriat de catre multinationale.

Dedicatie de 5 milioane de euro la "Autostrazi", scrie Evenimentul zilei. Conducerea CNADNR a exclus din start orice colaborare cu avocatii scoliti in Romania. Prin caietele de sarcini, la licitatii se pot califica doar aparatorii cu studii de drept anglo-saxon.

Ambasada americana nu pare prea preocupata de piata noastra de capital, unicul ei raport (si acela, indeajuns de anodin) despre Bursa de Valori Bucuresti, in miile de pagini dezvaluite de "Wikileaks", mentionand doar o intalnire singulara, la 9 iunie 2008, dintre presedintele BVB Stere Farmache si atasatii specializati in economie, transmite Bursa.

HotNews.ro prezinta harta problemelor structurale ale Romaniei. Dupa o perioada de crestere rapida, dar nesustenabila, bazata pe consum excesiv, economia Romaniei a revenit la problemele care au franat dezvoltarea economica inca de la iesirea din comunism: coruptia, infrastructura slaba, inflatia si situatia sistemului educational.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri