Vezi care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.

Curierul National constata ca romanii traiesc mai mult si se intreaba "cine ne va plati pensiile?", in conditiile in care populatia apta de munca se imputineaza.

Industria auto va fi responsabila de cele mai multe dintre joburile care vor fi create in 2011. Financiarul scrie ca romanii vor alege dintr-o oferta de peste 7.000 de joburi

"Potrivit unui raport al Comisiei Europene, rata de penetrare a telefoniei mobile in Romania, este de circa 115%, echivalentul a aproximativ 25 milioane de terminale", informeaza Dailybusiness.

"BNR a decis in sedinta de joi sa scada rata rezervelor minime obligatorii la valuta de la 25% la 20%. Bancile vor primi astfel din banii tinuti la BNR intre 1 si 1,5 miliarde euro, bani ce ar putea intra in creditare", noteaza Money.ro.

Ultima luna si jumatate a adus o crestere cu circa 70% a valorii actiunilor Oltchim Ramnicu Valcea, cea mai importanta unitate petrochimica de pe piata locala. Ziarul Financiar explica motivele avansului.

Incont.ro semnaleaza ca Romania nu va recupera nici in 2014 ceea ce a pierdut in ultimii trei ani, din punct de vedere economic.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Revista presei: CV-urile modeste ale ministrilor din cabinetul Dancila