Vezi care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Banca Centrala Europeana (BCE) a dat semnalul scumpirii creditelor in euro, majorand dobanda-cheie cu un sfert de punct procentual, la 1,25% pe an, ca reactie la accelerarea inflatiei in tarile Uniunii Europene, scrie Ziarul Financiar.

Capital realizeaza o harta a salariilor din care aflam cine va primi mariri in 2011 si cine nu. Astfel, La finalul lunii martie, cand a fost proclamata oficial ieșirea din recesiune, harta salariilor din Romania arata surprinzator: in ciuda lamentarilor, salariile bucurestenilor au crescut constant pe timp de criza, in timp ce in restul tarii au scazut progresiv. Cu trei exceptii: Timisoara, Sibiu si Brasov. In schimb, "vedeta" provinciei, Clujul, o duce tot mai rau.

BNR va restrictiona in viitor accesul persoanelor fizice care au venituri in lei la credite in euro, iar acest lucru s-ar putea face prin introducerea unor teste de stress legate de cursul valutar, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de Money.ro.

Dailybusiness.ro prezinta 8 lectii de la japonezi: Cum sa fii un manager mai bun. Modul cum au gestionat japonezii efectele catastrofelor naturale de luna trecuta ar trebui sa fie o invatatura pentru managerii romani in depasirea actualei crize, considera Mihaela Nicola, CEO-ul The Group, cel mai mare business de comunicare independent din Romania.

Estimarea privitor la cresterea eco­nomica a guvernului de 1,5% pentru acest an va avea efect nul asu­pra veniturilor populatiei, care va simti revenirea eco­no­mica probabil peste doi-trei ani, a afirmat presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, titreaza Financiarul.

Instantele din Romania vor da castig de cauza proprietarilor de masini care au cerut inapoi taxa de poluare. Aceasta este consecinta unei hotarari a Curtii de Justitie a Uniunii Europene, exprimata la cererea unei instante romanesti, informeaza Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri