Comuna lui Emil Boc, in topul investitiilor publice, noteaza Evenimentul Zilei. In Rachitele, comuna natala a premierului Emil Boc, vor fi construite anul acesta o sala de sport, un centru de zi pentru copii si un camin cultural. in plus, va fi introdusa si canalizare.

Intrarea unor noi jucatori puternici pe piata distributiei de carburanti este solutia pe care Consiliul Concurentei o vede pentru inten­sificarea competitiei si ieftinirea combus­tibililor, iar statul ar trebui sa incurajeze astfel de miscari, scrie Ziarul Financiar.

Peste jumatate din romani vad criza economica intinzandu-se pe inca doi-cinci ani. Marea majoritate a romanilor din mediul urban se asteapta la cresteri ale preturilor in 2011 (92%). In acelasi timp, mai mult de jumatate dintre ei (56%) estimeaza o durata a crizei economice de inca doi-cinci ani, releva un studiu ISRA Center Marketing Research, scrie Capital.

Citeste si:

Cum puteti consulta manuscrisele Cioran? Gandul.info scrie despre ce pretentii a avut inainte de donatie George Brailoiu. Dupa ce omul de afaceri George Brailoiu, cumparatorul fondului de manuscrise ale lui Emil Cioran de la Paris, le-a donat marti Bibliotecii Academiei, Eugen Simion, presedintele sectiei Literatura a forului academic, a dat asigurari ca institutia pe care o reprezinta dispune de conditii optime pentru a conserva documentele. Mai mult, acesta a declarat ca intregul lot Cioran va fi scanat si inclus intr-o arhiva digitala, care va putea fi consultata online.

City Mall are 20% din spatii goale. Centrul comercial City Mall, aflat in faliment, are un grad de ocupare de circa 80%, in conditiile in care de la inceputului anului in mall au fost semnate doar cateva noi contracte de inchiriere, scrie DailyBusiness.ro.