Boc cere Consiliului Concurentei sa verifice daca se poate ingheta pretul benzinei, scrie Evenimentul Zilei. Premierul a cerut CC sa verifice daca preturile carburantilor pot fi inghetate conform unei legi care prevede o astfel de masura in cazuri exceptionale. In cazul in care Legea Concurentei este conforma cu cea europeana, atunci guvernul ar putea ingheta preturile carburantilor pentru o perioada de cateva luni.
In februarie, Romania a atras cele mai multe fonduri ale UE – 430 mil. euro, scrie Capital. Aceasta este cea mai mare valoare din august 2009.

Cumulat pe primele doua luni ale anului curent, Romania a absorbit fonduri europene de 608 mil. euro, in crestere cu 54% fata de perioada similara din 2010, cand tara a atras doar 394 mil. euro, potrivit datelor BNR.

Internship sau trainee: Ce te aduce mai aproape de job-ul dorit – titlu din DailyBusiness.ro. Programele de internship sunt mai usor de accesat decat cele de trainee, dar ofera candidatilor mai putine sanse de a fi angajati la final. Programele de internship, care se deruleaza pe o perioada de 3 luni, au un procent de reusita de 15%.

Ziarul Financiar scrie ca importatorul Toyota se asteapta ca livrarile sa intarzie din cauza inchiderii fabricilor europene. Constructorul auto nipon a anuntat miercuri ca va suspenda productia la cinci uzine europene timp de opt zile, la sfarsitul lunii aprilie si inceputul lui mai, din cauza lipsei unor piese de provenienta japoneza, ca urmare a cutremurului din luna martie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri