In februarie, Romania a atras cele mai multe fonduri ale UE – 430 mil. euro, scrie Capital. Aceasta este cea mai mare valoare din august 2009.

Cumulat pe primele doua luni ale anului curent, Romania a absorbit fonduri europene de 608 mil. euro, in crestere cu 54% fata de perioada similara din 2010, cand tara a atras doar 394 mil. euro, potrivit datelor BNR.

Internship sau trainee: Ce te aduce mai aproape de job-ul dorit – titlu din DailyBusiness.ro. Programele de internship sunt mai usor de accesat decat cele de trainee, dar ofera candidatilor mai putine sanse de a fi angajati la final. Programele de internship, care se deruleaza pe o perioada de 3 luni, au un procent de reusita de 15%.

Ziarul Financiar scrie ca importatorul Toyota se asteapta ca livrarile sa intarzie din cauza inchiderii fabricilor europene. Constructorul auto nipon a anuntat miercuri ca va suspenda productia la cinci uzine europene timp de opt zile, la sfarsitul lunii aprilie si inceputul lui mai, din cauza lipsei unor piese de provenienta japoneza, ca urmare a cutremurului din luna martie.