"Conducerea BVB, sub asediul actionarilor", titreaza Ziarul Financiar intr-un articol despre solicitarea unor actionari ai bursei pentru reducerea capitalului social.

Financiarul anunta ca Executivul intentioneaza sa micsoreze deficitul bugetar in urmatorii ani tot prin disponibilizari. "Romania 2012-2014: concedieri, salarii mai mici, fiscalitate ridicata si pericolul unei noi crize".

Ziarul Bursa scrie ca "BERD a vazut cu ochi buni programul nostru de austeritate". "Nu orice guvern poate sa scada cu 25% salariile in sectorul bugetar si sa ramana in functie, a spus Peter Sanfey, economistul-sef al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare".

In Money.ro citim ca "Petrom taie doua fabrici cu oferte de cumparare pe masa". Potrivit publicatiei online, compania petroliere a ignorat ofertele pe care le avea pentru Arpechim si Doljchim, alegand sa le inchida si sa le dea la fier vechi.

Citeste si:

Din Capital.ro aflam cati bani mai trimit acasa romanii care lucreaza afara."Sumele trimise in tara de stranieri in primele doua luni cumuleaza 463 milioane euro, minimul ultimilor sapte ani pentru aceasta perioada", titreaza publicatia online citand date ale Bancii Nationale.

Ce ne va aduce adoptarea euro? "Daca nu crestem salariile, ne vom adanci in saracie", avertizeaza economistii consultati de DailyBusiness.ro.

Adevarul scrie ca "Romania a ratat iesirea pe pietele de capital", citandu-l pe Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI. "Autoritatile au pierdut un moment prielnic pentru a reveni in atentia investitorilor in datorii suverane".

"Ce pierzi si ce castigi daca iei un credit-clona la Prima Casa" afli dintr-un articol publicat in Evenimentul Zilei de astazi.